Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Ácsteszér Emlékérem

Ácsteszér Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2019.  tartott önkormányzati ülésén Ácsteszérért Emlékérem alapításáról határozott.

A cím  azon személynek illetve személyeknek, közösségeknek adható, akik a település életében aktívan részt vettek, önzetlenül segítették,  támogatták az itt élők mindennapjait. Emberi magatartásukkal ,tevékenységükkel hozzájárultak a falu fejlődéséhez.

Volf Nándor  21 éven keresztül önkormányzati képviselőként tevékenykedett. Ez alatt az idő alatt egyetlen fillér tiszteletdíjat nem vett fel, önzetlenül , a falu javára ajánlotta fel az összeget.  Becsületesség, egyenesség jellemezte  minden megmozdulását, melyet a közösség érdekében végzett.  Segítőkészségével , reális meglátásaival mindig hatékonyan segítette a Képviselőtestület munkáját. Ez alatt   mindig azt kereste, hogy mit lehet jobbá tenni, fejleszteni Ácsteszéren.

A közösség érdekében végzett önzetlen munkájáért, emberi magatartásáért  Ácsteszérért emlékérmet adományozunk Volf Nándornak.

Pintér Gábor önkormányzati képviselőként tevékenykedett. A képviselőség mellett 2008 óta az Aranytrombita újság főszerkesztőségét  szívvel, lélekkel végezte. Fáradhatatlanul készítette a képeket, írta az újságcikkeket , szerkesztette a lapot, minden ellenszolgáltatás nélkül. Mind külső megjelenésével, mind belső tartalmával igényes lapot teremtett a község újságjából.

A közösségért tett munkájáért, a község kulturális életében végzett munkájáért Pintér Gábornak Ácsteszérért emlékérmet adományozunk.