Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Kedves Ácsteszéri Lakosok!

Populáris hír

Jegyzői bemutatkozás

Kedves Ácsteszéri Lakosok!

 

Őszinte Szívvel és Nagy Tisztelettel üdvözlöm Önöket!
Nagy megtiszteltetés számomra, hogy 2023. október 1-től a Bakonyszombathelyi Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó négy csodálatos település nevezetesen Ácsteszér, Bakonyszombathely, Csatka és Súr lakosságát szolgálhatom, mint az Önök jegyzője.

Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam. Veress Gyula vagyok 38 éves, nős, egy leány gyermekem van. Pályafutásomat a közszolgálatában közel 15 évvel ezelőtt kezdtem Győr-Moson-Sopron Vármegyében, ezt követően 8 évvel ezelőtt érkeztem Komárom-Esztergom Vármegyébe. Több vármegyében és több hivatalban nagyszerű kollégákkal ismerkedtem meg, akiktől igyekeztem tanulni.

A jegyző elsődleges feladatát a hivatali működés szervezésében, illetve a képviselő testületi munka előkészítésében és segítésében látom. Fontos feladatnak tartom a munkavégzésem során a felettes szervekkel, szakhatóságokkal történő rendszeres kapcsolattartást. Megítélésem szerint kiemelt jelentőséggel bír a Hivatal apparátusának stabilitása és kvalifikáltsága. Célszerűnek tartom a Hivatal dolgozói munkájának összehangolását. Alapelveim: nyitott ajtók, nyugodt légkör, mindeközben tisztelet, becsület s a bizalommal teljes munkatársi kapcsolat. A legfontosabb pedig a törvényesség biztosítása és annak megtartása. Csak az említett tényezők segítségével garantálható az Önök megelégedett kiszolgálása.

Fentieken túlmenően s azt átívelően elmondható, hogy egy olyan korban élünk, amikor csak úgy kapkodjuk a fejünket, hiszen nemrégiben egy járvány gyötörte meg a világunkat, háború dúl a szomszédunkban, földrengések vannak a közelünkben s mindannyian érezzük az energiaválság okozta nehézségeket, de ami igazán fájó, az az, amikor egy szeretett személy elmegy... Egy olyan korban élünk, ahol ember embernek farkasa, s nekünk ennek ellenére emlékeznünk kell rá, hogy emberek vagyunk, s ami fontosabb, hogy embernek kell maradnunk. Az ember természetesnek vesz oly sok mindent az életében, még magát az életét is. De azon túlmenően azt biztosan, ami az övé, amihez sajátjaként ragaszkodik, legyen az akár az egészség, az erő, a fiatalság, a szépség. S amikor telik s múlik az élet, akkor újra értékeli azt, hogy mi az, ami fontos, s mi az, ami nem. S mi az, ami fontos az életben? Egy igaz társ, egy gyermek, egy jó barát, egy jó beszélgetés a szüleinkkel, nagyszüleinkkel, gyermekünk mosolya, az otthon haza hívó szava, egy pohár finom bor egy finom ételhez ez kell egy igazán megelégedett élethez, s a legfontosabb az maga az Isten hit, enélkül nincs semmi reménye az embernek.

Arra kérem Önöket, hogy vigyázzanak magukra, s ha lehet térjenek be hozzám egy kézfogásra s egy jó szóra.
Ha bármiben segíteni tudok, kérem forduljanak hozzám bizalommal.
Ácsteszéren az Ácsteszéri és a Csatkai ügyfeleket is fogadom szerdánként 9.00-16.00-ig,
Bakonyszombathelyen hétfőn és csütörtökön 9.00-16.00-ig,
Súron pénteken 9.00-12.00-ig vagyok elérhető és fogadom a kedves ügyfeleket.

Természetesen szükség esetén bármikor bárhova hozzám bejöhetnek, amiben tudok szívesen segítek.

Bízom benne, hogy Neves Kollégámnak s elődömnek, az Önök szolgálatában méltó utóda leszek.

 

Jó egészséget kívánva Őszinte Szívvel és Nagy Tisztelettel:

Veress Gyula
jegyző